Beverly Hills
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» there will never be a reason why I will surrender to your advice.
Съб Окт 12, 2013 9:49 am by ace,

» johanna wagner.
Чет Окт 10, 2013 7:32 pm by Johanna Wagner.

» Nora North
Чет Окт 10, 2013 3:45 pm by .zoey ▲

» Търся си другарче за GIF рп.
Чет Окт 10, 2013 7:58 am by Sheila McGrey

»  Sheila McGrey
Сря Окт 09, 2013 6:22 pm by Lexyanne.

» Запазване на лик.
Сря Окт 09, 2013 8:40 am by ;sophie

» .Lana North
Вто Окт 08, 2013 7:21 pm by .zoey ▲

» За какво си мислят момчета?
Вто Окт 08, 2013 5:46 pm by .zoey ▲

» Кой потребител от предишните два?
Вто Окт 08, 2013 5:46 pm by .zoey ▲

Staff

.zoey ▲
administrator

melanie ♣
administrator

Laxyanne.
moderator

;sophie
moderator

Johanna.
moderator
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 26, на Нед Яну 27, 2013 9:57 pm

Преди няколко дни.

Go down

Преди няколко дни.

Писане by Christian. on Нед Яну 27, 2013 11:54 am

Бизнес, алкохол, цигари, жени. С една дума - хоби за мъж като Крисчън. Проследи с поглед мъжа, с който тъкмо бе сключил една доста солидна сделка и се отпусна на стола. Цял ден в офиса и вече се чувстваше като парцал. Запали цигара и метна документите върху бюрото.
Главата на секретарката се показа иззад вратата и му съобщи, че има още един клиент.
-Отмени срещата за утре. - махна с ръка Крис и се завъртя към големия прозорец.
Бевърли хилс. Красив град, претъпкан с хиляди забавление, където можеше да хвърля парите си на вятъра.
-Дори за мен ли няма място в графика?
Чу мелодичния й глас и се подсмихна. Завъртя се и я огледа. Както винаги го караше още на секундата да разкъса дрехите й. Изправи се, оставяйки цигарата на пепелника и се приближи към Катрин. Прокара ръка през талията й и впи устни в нейните. Аромата й веднага го лъхна и накара тялото му да трепне от допира й.
-Може да измисля нещо, макар графика да е препълнен. - тихо промърмори и се засмя - Уиски?
Отдръпна се и наля в две дълбоки чаши от кехлибарната течност. Подаде й едната и отпи от своята. Взе цигарата от пепелника и си дръпна силно. Никотиновия наркотик, какво по-добро?
-Някакви планове? - погледна я и се подпря на бюрото.
Катрин бе първата жена, която бе успяла да го укроти. Принципно връзката им не можеше да се нарече точно така, но бе факт, че от близо месец Крисчън не бе лягал с друга жена. Нещо, крайно нетипично за него. Не изпитваше онова желание, когато видеше някое красиво момиче. По-скоро нямаше търпение да се усамоти с Катрин. Обществото не знаеше за тях, а и за моминта така беше по-добре. Крис не беше сигурен, че ще се задържат още дълго. А не искаше да бъдат тема за клюки във всеки втори вестник. Актриса и магнат .. би била доста странна комбинация в очите на повечето.
avatar
Christian.

Брой мнения : 109
Точки : 117
Reputation : 0
Join date : 17.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Преди няколко дни.

Писане by .zoey ▲ on Нед Яну 27, 2013 12:31 pm

Договори за филми, режисьори, папараци и дори мениджъра ми.Всичко това в последно време ми пречеше да се насладя на няколко откраднати часа с Крис.Беше сложно, дори повече от колкото очаквах, но и двамата знаехме, че така е по - добре.
Заради работата си, която толкова силно желаех и обичах, се налагаше да жертвам някой неща.Като например .. личния си живот. Ако дори хванех някой за ръката на улицата, веднага щяха да дотърчат двеста репортера, за да снимат.След това щеше да се пусне поредната клюка и .. край.
Ръката ми се сви в юмрук, при тази мисъл.Не можех да разбера, какво толкова ги интересува чуждия живот.Въздъхнах.
Намирах се във офиса на Крисчън .. или по - скоро в чакалнята. Тъй като той сега имам важна делова среща, трябваше да остана на заден план, колкото и да не ми харесваше.
Усмихнах се на секретарката му. Може би, при нормални обстоятелства щях да ревнувам, че момиче като нея му помага в работата, но .. към Крис .. имах странно доверие, което не можех да обясня. Вярвах му на сляпо...
Погледнах часовника си.Вече от десетина минути седях и чаках.А най - много мразех това - да чакам.Въздъхнах и се изправих отправяйки се към витрината на близо.
Сутринта старателно, бях изправила косата си и сега тя се спускаше по рамената ми без нито една гънка. Въпреки това, обаче все още бях на мнението, че с къдрава коса съм много по - добре.Бях облечена със черна къса рокля.Не беше прилепнала към тялото ми.Тесни дрехи, носех само и единствено на официални събития.Същото важеше и за токчетата.Не им бях кой знае каква почитателка, за това през повечето време носех платформа, както в случая.Гривните по ръцете ми, черни на цвят, тракаха при всяко движение на ръката ми.
Най-сетне чух гласове.Секретарката му влезе при него.От вътре чух гласът му, казвай да отмени срещата.Засмях се.Момичето нарочно остави вратата отворена.Не беше глупава, знаеше, че между мен и Крис има нещо и въпреки си мълчеше, нещо което аз наистина оценявах.
-Дори за мен ли няма място в графика?
Казах, влизайки в кабинета му.От няколко дена, не го бях виждала и вкуса от устните му, бяха като животворна глътка въздух.
-Планове ли ? Да .. имам. И точка номер едно от него е да те изведа от това, място.. И, ако не искаш да умреш от задушаване.. мисля че е по - добре да спреш да пушиш тук..
Казах и скрих усмивката си , надигайки чашата с уиски.Течността изгори гърлото ми.
-Хайде... стига си ме гледал, все едно за пръв път ме виждаш .. В края на града, са отворили нов италиански ресторант.Умирам от нетърпение да го видя.


_________________________

the reason I love you is you
----------------I like your smile I like your vibe I like your style But that's not why I love you And I like the way You're such a star But that's not why I love you Do you feel me? Do you feel what I feel, too? Do you need me? Do you need me? You're so beautiful But that's not why I love you I'm not sure you

avatar
.zoey ▲
Admin

Брой мнения : 388
Точки : 569
Reputation : 0
Join date : 11.01.2013

Вижте профила на потребителя http://beverly-hills.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преди няколко дни.

Писане by Christian. on Нед Яну 27, 2013 1:46 pm

Подсмихна се и се отблъсна от бюрото. Застана зад него и започна да събира и отделя част от документите. Тези, които не му трябваха за момента, ги прибираше в едно от шкафчетата. Тези, които му бяха нужни прибираше в папката.
-Тъкмо мислех да ти предложа същото.- вдигна поглед към Катрин, докато закопчаваше черната папка.
Ресторанти, приеми, премиери .. сякаш живота му се въртеше само около това. Не че му бе неприятно, дори напротив. Харесваше медийното внимание, но не и когато престъпваха границата на нормалното. Личния му живот си бе табу, макар не малко пъти папараците да го бяха хващали.
Взе палтото си и докато го обличаше, се наведе към Катрин и съвсем деликатно докосна устните й. Така и не можеше да се научи да им устоява. Всеки път сякаш някакъв магнит го дърпаше натам.
-След вас, госпожице.- прошепна срещу устните й и се отдръпна.
Взе папката от бюрото и я последва извън офиса. Подаде документацията на секретарката си и се усмихна.
-Ще се справиш, нали скъпа? - намигна й и добави - Препрати ги и после може да си вървиш. Утре осем ще съм тук.
Анастасия му кимна и Крисчън се запъти към асансьора, където Катрин вече го чакаше. Няколко минути по-късно вече бяха на паркинга. Качиха се в колата на Крис и той подкара към ресторанта. Както се и очакваше, попаднаха на едно от задръстванията. Вече бе почти седем и бе напълно нормално градът да се пробуди. Именно заради това сега улиците бяха пълни с коли, а тротоарите с пешеходци. Всеки бе тръгнал или на вечеря, или на бар. Което, за град като Бевърли Хилс, беше много по-възможно да е второто.
-Както винаги. - въздъхна Крисчън и облегна глава назад.
Всички прозорци на джипа му бяха затъмнени, за което си плащаше доста солидна сума. Принципно, нямаше право, но знаеше как да подкупи органите на реда. Извади кутията с цигари и мушна една между устните си. Запали я и притвори за миг очи. Имаше нужда от поне една седмица почивка, за да се почувства добре. Преумората си казваше думата иззад очите му.
Стояха поне половин час без никакво движение, не можеше да мръдне нито напред, нито назад. Тъкмо когато вече започваше да се изнервя, поради неумението си да чака, колите започнаха да се изреждат.
-Най-сетне.- промърмори и натисна до долу педала за газта.
Няколко минути по-късно вече бяха на паркинга на ресторанта. Крисчън отвори вратата на Катрин и предложи ръката си. Подсмихна се, когато тя го хвана и се запътиха към входа, където имаше огромна опашка от чакащи. Той хвана ръката й по-силно и си проправи път през тълпата.
-Имате ли резервирана маса? - хостесата ги посрещна и Крис поклати глава- Тогава съжалявам, но ще трябва да изчакате.
-Не може ли да предположим, че името ми е ... - погледна към списъка мъжа и извади една доста солидна банкнота от джоба си - Г-н О'Браян.
Подсмихна се на русокосата хостеса, а тя за миг се загледа в него. Естествено, че щеше да поддаде, всички се предаваха при вида на зеленичките цифри.
Въведе ги в ресторанта и се настаниха на една от крайните маси. Нямаше нужда да привличат внимание.

avatar
Christian.

Брой мнения : 109
Точки : 117
Reputation : 0
Join date : 17.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Преди няколко дни.

Писане by .zoey ▲ on Нед Яну 27, 2013 3:12 pm

Да си призная честно, не бях особено очарована от методите му. Така де .. не можеше да подкупва всичко ? Човека, чиято маса заехме, сигурно беше очаквал с нетърпение да влезе, но .. сега нямаше да има тази възможност, заради нас.През цялото време, само стоях до него и се усмихвах. Изглежда нямах право да се обаждам, а това хич не ми се понрави.
Настанихме на една от масите в дъното на ресторанта.Изведнъж всичко започна да ме дразни.Настроението ми просто се скапа.
Казах си, че ще говоря само ако някой ме пита нещо.Иначе, можеше да направя нещо което не исках.Като например скандал.Тогава нямаше начин, да останем незабелязани.
След малко при нас дойде една руса сервитьорка, която се обърна към Крисчън, все едно аз не бях там.
-Какво ще желаете ?-гледаше го право в очите.
Нервите ми бяха опънати на краен предел.Бях готова да я хвана за косата и да изчистя пода със нея.
-За мен.. -казах с малко по - силен.Блондинката се обърна към с поглед,който едва ли не казваше “О, съжалява... не ви видях“.- .. една порция спагети Болонезе .. а за пиене .. -обърнах се към Крис.- Пак ли ще пием вино скъпи ??
Наблегнах на последното изречение.Тази незначителна, маловажна пръчка, беше крайно време, да научи къде и' е мястото.
Сервитьорката ме изгледа на кръв и отиде да занесе поръчката.Бях раздразнена.
-Кат, какво ти става ?
Гласът на Крис, вече ме изкара извън релси.Гнева ми беше стигнал връхната си точка.Бях бомба със закъснител.
-Какво ми става ? -повторих тихо и го погледнах в очите.-Искаш да знаеш какво ми става ? Писна ми ! Ето това ми става. Писна ми постоянно да се крия.. Писна ми винаги да подкупваш някой, за да не ни издаде ... -момент на пауза. - Какво има Крисчън ? Да не би да се срамуваш от мен ? Да не би да предпочиташ, да излизаш с уличници като онази проста сервитьорка .. - гласът ми след всяка следваща дума ставаше все по - силен.Хората от близките маси, дори започнаха да се обръщат, за да видят какво става. - Ако е така, искам да знам .. Защото просто не мога да продължавам така .. разбираш ли?

_________________________

the reason I love you is you
----------------I like your smile I like your vibe I like your style But that's not why I love you And I like the way You're such a star But that's not why I love you Do you feel me? Do you feel what I feel, too? Do you need me? Do you need me? You're so beautiful But that's not why I love you I'm not sure you

avatar
.zoey ▲
Admin

Брой мнения : 388
Точки : 569
Reputation : 0
Join date : 11.01.2013

Вижте профила на потребителя http://beverly-hills.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преди няколко дни.

Писане by Christian. on Нед Яну 27, 2013 3:36 pm

Поведението й определено беше странно. По принцип никога не млъкваше така, а сега дори не искаше да го погледне. Какво, по дяволите, й ставаше?
Сервитьорката се държеше по възможно най-милия начин за персонал, а тя най-безочливо и "тактично" я изгони. Ролята на груб, себичен човек не беше ли негова? Катрин никога не се държеше по този начин, не и толкова явно.
Проясни му се всичко, когато я попита, а тя едва ли не вдигна скандал. Добре, сега вече беше напълно объркан. Ако имаше някакъв проблем, то той не беше отдушника й, на който да си излее гнева. Нямаше как да стане и изобщо не трябваше да й минава през главата.
Крисчън се подсмихна леко и поклати глава. Тя сериозно ли? Срам? Беше го срам именно от онези уличници, с които бе спал. Но явно тя не разбираше какво значи "тайна" връзка.
-Прави разлика между едното и другото.- хладно отбеляза Крис и остави цигарите на масата - Какъв ти е проблема? Искаш всички да знаят, че сме заедно ли? А ние заедно ли сме, Катрин? Не можем да рискуваме това, което имаме за някой жалък скандал. Какво, днес разбират, че сме заедно, а утре изведнъж вече не сме? Ти си актриса, едва ли ще ти повлия особено зле. Но на мен може да ми коства бизнеса, замисляла ли си се?
С всяко свое изречение, тонът му леко по-леко започваше да се извисява. Не се бе ядосвал от доста време насам и това му дойде като двойна доза кофеин. Разбуждащо и странно ... доста освежаващо. Явно трябваше някой по-често да го изкарва извън релси, за да изпуска парата.
-Не бъди егоист, Катрин. - бутна стола назад и се изправи - Връщам се след малко.
Взе кутията с цигари и се размина със сервитьорката, която им остави поръчката. Излезе през задния авариен изход и се подпря на стената. Никоя жена досега не си бе позволявала да му говори по този начин и това му дойде по-скоро като силен шамар от нейна страна. Изруга тихо и запали цигара. Гледаше мълчаливо към паркинга, където постоянно паркираха или си тръгваха коли. Ресторанта определено го биваше, имайки предвид, че бе претъпкан. Заслужаваше си и дебелите цени, които бяха почти нормални за Бевърли Хилс.
Подрънка с ключовете за колата, които бяха в джоба му и поседя още няколко минути. Не му се искаше веднага да влезе, защото кръвта му още кипеше с пълна сила. Но от друга страна, не би отивало на един джентълмен да остави дамата си сама на масата. Въздъхна и хвърли цигарата надалеч. Влезе отново в ресторанта и се настани срещу Катрин.
Леденото мълчание между двамата обясняваше доста неща. Нито единия, нито другия имаше какво да каже. А точно тишината изнервяше Крисчън до краен предел, почти колкото чакането.
-Ако не си съгласна с мен, по-добре си тръгвай.- отбеляза хладно той, гледайки към менюто.- Няма смисъл да седим и само да се гледаме.
Дори не вдигна поглед към нея, не искаше да я удостои с това. Стисна челюст, колкото да не каже още нещо под влиянието на гнева си и прелисти на друга страница. Не виждаше никакъв смисъл в спора, който имаха, но нека бе на нейното. Щом искаше да се карат - щеше да го получи.

avatar
Christian.

Брой мнения : 109
Точки : 117
Reputation : 0
Join date : 17.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Преди няколко дни.

Писане by .zoey ▲ on Нед Яну 27, 2013 5:11 pm

Колко учтиво, от негова страна ! Да ме зареже съвсем сама на масата.Зарових лице в шепите си.Мразех се.Мразех и него, заради това че беше прав.
И все пак ината над мен надделя.Не ме интересуваше.Щях да устоявам моето мнение каквото и да ми костваше.Беше ми толкова кипнало, че в момента не ми пукаше за нищо.
След около десетина минути той се върна.Все още беше видимо ядосан.През цялото време бях забила поглед в масата играейки си със солничката. Въртях я в кръг, обръщах я и т.н. Всичко друго, но не и да погледна Крисчън.
Мъртвешка тишина, която започна да ме изнервя още повече.Беше много под нивото ми да се обява за победена и да се извиня.
При думите му, изпуснах солницата и милиони дребни прашинки сол се разпиляха по масата.Това го накара да вдигне поглед и да ме погледна.За момент ми се прииска да го ударя с нещо.
-С най - голямо удоволствие ! -прошепнах през зъби.Цялата треперех от яд.Беше ме яд на всичко.-Ти и шибанията ти бизнес можете да вървите по дяволите ..
Бях горда.Твърде горда, за да допусна отношение като това към мен.
Станах все така без да свалям поглед от него.Взех чантата и палтото си и преди да тръгна към изхода казах:
-Приятна вечер .. Току виж си си намерил забавление.
Усмихнах му се надменно.Имаше толкова много ирония във думите ми ...
И все пак...
Не го познавах от вчера.Много добре знаех какъв беше преди. Това бе една от причините, да му нямам пълно доверие.Да .. вярвах му.Повече от колкото ми се искаше... Но мисълта, че всеки момент може да тръгне след някоя курва , не напускаше главата.Беше твърде хубаво, да повярвам, че е само мой.От тук нататък, само можете да си правите изводите, защо толкова много исках публично да го обява.
Бутнах вратата на хотела.Не можех да мисля .. просто бях в нещо като в шок.Не издържах и секунда повече тук.
В момента в който излязох, студа обля цялото ми тяло, и ме накара да настръхна.Прокарах ръка през косата си.
Бях минала от задния вход.Тъй като никой не ме спря, реших че е позволено.
Започнах да ровя из чантата си.Спрях се едва когато намерих телефона си.Все пак се намирах в другия край на града. Беше много под нивото на една дама да се прибере пеша вкъщи.
-Ало, Дерек .. би ли дошъл да ме вземеш?-Естествено звъннах на шофьора си.-Новия ресторант.Да.Добре.Благодаря ти.Чакам те.
Невероятния ми разговор приключи.Върнах телефона си където му беше мястото и на негово място извадих една кутия със тънки цигари.Доста хора се учудваха, щом разберяха, че пуша.Просто не вярвана.Но беше факт.Въпреки това определено не пушех в такива количества както Крисчън.
Проклет да беше.Не ми излизаше от главата дори за няколко секунди.
Запалих я.Чувството бе приятно, успокояващо. За миг успях да сваля целият стрес от раменете си и да забравя за случващото се.Започнах да чакам.Неприятни няколко минути, дразнещи... Допрях устни до филтъра на цигарата и нервно поех възможно най - повече от задушливия дим. Издишах също толкова нервно.
Исках да се върна и да оправя нещата, но не исках.Да .. беше странна мисъл.В смисъл исках да го сторя, но гордостта и ината не ми позволяваха.

_________________________

the reason I love you is you
----------------I like your smile I like your vibe I like your style But that's not why I love you And I like the way You're such a star But that's not why I love you Do you feel me? Do you feel what I feel, too? Do you need me? Do you need me? You're so beautiful But that's not why I love you I'm not sure you

avatar
.zoey ▲
Admin

Брой мнения : 388
Точки : 569
Reputation : 0
Join date : 11.01.2013

Вижте профила на потребителя http://beverly-hills.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преди няколко дни.

Писане by Christian. on Нед Яну 27, 2013 6:55 pm

Крисчън сви устни и стисна челюстта си. Само колкото да не каже нещо, за което по-късно със сигурност ще съжаляваше. Имаше навика да не може да държи езика зад зъбите си, но това не му пречеше при друг. Но при Катрин беше различно, някак не му се искаше да я обиди по начин, по който само той умееше.
Проследи я за миг с поглед и поклати глава. За момент му се прииска да я настигне, да я стисне за раменете и да я попита, какво по дяволите искаше. Погледна към масата, където поръчката си седеше недокосната. Дори нямаше желание да отвори виното и само да го пробва. Отвори малкото тефтерче със сметката вътре и остави няколко едри банкноти. Забарабани с пръсти по масата и изпука леко врата си. Усещаше напрежение в цялото си тяло и това не бе в следствие само от малкия спор, който имаха. Всъщност, това бе първия път, в който се бяха скарали. Което доста приличаше на скандал между двама, които фактически са заедно. Действително, онази ревност го жегваше, когато видеше около нея някой мъж, но не можеше да потвърди пред цял свят, че са обвързани. Някак твърде нереално беше за него, пък камо ли факта, че съществуваше реален риск още на другия ден да се разделят. Цялата му репутация отиваше по дяволите. А бизнеса му се издигаше благодарение именно на това. На името му.
Прокашля се и облече палтото си. Нямаше намерение да хукне след нея, както би направил всеки друг мъж за половинката си. Беше му далеч под достойнството. По-скоро щеше да се отбие през някой клуб или директно щеше да се прибере, където щеше да се наслади на минути спокойствие със скъпото си ирландско уиски в ръка. Какво по-добро след изморителния ден? Може би с компанията на Катрин би било в пъти по-добре, но за момента я изключваше от плановете си. Нямаше намерение и дори да й се обади. Не беше виновен за случилото се, имайки предвид, че тя започна със странното си поведение.
Прибра цигарите и ключовете в джоба си и също се запъти към задния изход. Кимна на сервитьорката и бутна рязко вратата... Където за малко не се блъсна в самата госпожица Евънс. Облиза устните си и затвори вратата зад себе си, без да откъсва поглед от нея. Бяха се втренчили един в друг, точно както хищник дебнеше плячката си. Само дето при тях не можеше да се определи кой бе хищникът, и кой плячката.
-Изключително зряло от твоя страна. - промърмори Крисчън, вадейки цигара от джоба си.
Сложи я между устните си и я запали. Вдиша дълбоко и никотина приятно се разля през гърлото му. За миг му се прииска да продължи със спора, да се изяснят до последната дума. Беше забравил как да се държи в такива моменти, не си бе имал приятелка от доста, доста време. Но си замълча, нещо държеше здраво завързан езикът му.
-И за какво беше целия тоя цирк? - наклони глава и се засмя леко - Не съм от тези мъже, Кат. Не можеш да си позволяваш такова държание с мен. Ако друг би ти тичал по свирката ... по-добре забрави за мен още сега.
avatar
Christian.

Брой мнения : 109
Точки : 117
Reputation : 0
Join date : 17.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Преди няколко дни.

Писане by .zoey ▲ on Нед Яну 27, 2013 8:45 pm

Погледнах телефона си нервно.Защо, по дяволите Дерек закъсняваше ?? Изпуфтях. Започваше да става по - студено от колкото очаквах. Реших, че може би трябва да вляза вътре... или пък не.
В главата си водех битка със себе си.Да вляза или да не вляза.Обърнах се към вратата и в този момент от там излезе ... Крисчън. Какво приятно съвпадение. Хванах цигарата със палеца и средния си пръст и я хвърлих, издишвайки останалия дим.
Впих шоколадовите си очи в неговите.Облизах долната си устна съвсем леко.Той наистина ли не разбираше ?
-Сигурен ли си, че искаш да знаеш, защо беше целия този цирк ?- изчаках няколко секунди, давайки му време да размисли, но още преди да е отворил уста започнах да нареждам - Омръзна ми постоянно да се крием, от страх, че може някой да ни види. Знаеш ли какво изпитвам, когато те видя съвсем случайно някъде .. особено в женска компания ? Ревност.Силна Ревност .. В моменти като тези ми се иска да избия всички жени на света.. но не мога да кажа нищо повече от едно “Здрасти“ , защото иначе някой ще разбере за нас и тогава ще е края ..
Просто копнея за деня в който няма да притеснявам да те хвана за ръката, без страх че някой папарак ще ни снима .. Просто .. Обичам те прекалено много и искам целия свят да знае че си мой !
Думите ми се изплъзнаха, преди да успея да ги спра, заедно със една малка сълза, която се плъзна по едната ми буза.Бързо я изтрих с ръка.
Изненадах се дори от самата себе си.Никога през живота си .. никога .. не бях казвала думите “обичам те“. Или поне не го бях чувствала по начина по който сега го чувствах.
Сведох глава.Не биваше да го правя, но вече прекалено късно.
Зачудих се как ще реагира.Не че ме интересуваше особено.Добре тук излъгах.Вълнувах се прекалено много от мнението му.И това беше проблем.
Вдигнах поглед.Отново го погледнах в очите.Побиха ме тръпки.Защо ми действаше така ? Караше ме да говоря такива неща .. и всички онези чувства при мисълта за него. Само като чуех името му и корема ми се свиваше, чак болезнено.
-Разбираш ли ме какво искам ? -гласът ми беше тих и равен.Без да издава никаква емоция.-Ако мислиш, че да искам това което е мое, е детинско .. добре нека така да бъде ...
В този момент се чу клаксон. Изглежда Дерек, най - сетне беше дошъл.
При звука изместих погледа си надолу.
-Извини ме, но трябва да вървя ..
Казах, избягвайки очите му.Не можех да погледна.Сякаш звука от клаксона ме върна на Земята.Колкото и странно да звучеше.Обърнах се.Сега това края ли беше ? Или нещо по - лошо? Нямах си ни най - малка идея.Знаех, само че имах нужда от алкохол.И то веднага.

_________________________

the reason I love you is you
----------------I like your smile I like your vibe I like your style But that's not why I love you And I like the way You're such a star But that's not why I love you Do you feel me? Do you feel what I feel, too? Do you need me? Do you need me? You're so beautiful But that's not why I love you I'm not sure you

avatar
.zoey ▲
Admin

Брой мнения : 388
Точки : 569
Reputation : 0
Join date : 11.01.2013

Вижте профила на потребителя http://beverly-hills.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Преди няколко дни.

Писане by Christian. on Нед Яну 27, 2013 9:37 pm

Крисчън мълчаливо я наблюдаваше. Тази тирада от думи, които се изливаха от устата й, нямаше начин да се намеси. Навлажни леко устни и откъсна поглед от нейния. Само слушаше какво говори, но дори за миг не отвори устата си. Дори не искаше да я поглежда, беше по-съсредоточен в това да държи езика зад зъбите си.
Малко по малко започваше да хваща за какво беше всичко. Шибаната ревност, която и него често обхващаше. Присети се за онези моменти, в които я бе виждал сред толкова мъже. Моменти, в които бе готов да разкъса всеки, който се бе осмелил да я докосне, било то и за довиждане. Беше ревнив до мозъка на костите си, а когато не бяха официално заедно, то ревността нарастваше петорно. Нямаше как сред хора да я дръпне в обятията си и да покаже на всички онези боклуци, че тя бе само и единствена негова. Нямаше как дори да каже някоя хаплива забележка, имайки предвид колко умни бяха повечето. Малко им трябваше, за да се досетят, че се случва нещо между тях.
Но не това бе причината погледа му шокирано да се върне върху нейния. Не, по-скоро бяха онези думички .. "Обичам те прекалено много" . Набиха се в главата му като стрелички и веждите му автоматически се вдигнаха. Не знаеше какво да й каже. Не, може би знаеше и това би трябвало да е "Аз също." Но дори и така не го бе изричал, дори без да споменава онова "обичам". За миг сякаш се паникьоса, сякаш го хвана страх от това, в което се въвличаше. Много му бяха казвали, че го обичат, но никоя от тях не бе Катрин. На никоя от тях не се бе доверил така, както на нея. Но и никоя нямаше онова, което имаше тя. Онова, което караше Крисчън да трепва, щом погледа му я засече, или пък онова, което го караше да я заключи някъде, за да знае, че е само негова. Имаше толкова много неща на главата му, но и така и не успя да ги подреди.
И може би това бе грешката му, точно това мълчание, което поддържаше егото му здраво. Катрин му обърна гръб и тръгна към колата. Не можеше да й го позволи, не и след това, което му бе казала.
Рязко хвана ръката й и я обърна към себе си. Загледа се за миг в очите й и впи устни в нейните. Целувка, изпълнена с толкова нежност, колкото никой не можеше да си представи. Погали страните й с пръсти и се отдръпна. Преглътна и отново се вгледа в шоколадовите й ириси. Защо все още не можеше да намери думи? Принципно целувката би трябвало да е отговор, но за мъж като него беше по-важно не само да го покаже, но и да го каже. Само дето не можеше да открие точните думи, беше му доста замъглено, когато станеше въпрос за чувства.
-Нека говорим след няколко дни ... - поклати глава и свали ръцете си - Явно просто не съм в състояние сега. Съжалявам.
Докосна отново челото й и се отдръпна назад, кимвайки към шофьора й, който вече я чакаше пред колата. Не искаше да я пуска да си тръгне, но нямаше друг избор. Иначе рискуваше отново да се скарат, а едва ли би се отразило добре на вече обтегнатите им отношения. Не можеше да реши дали да рискува и да се втурне с главата напред, или да го дава бавно и да остави всичко на съдбата. Второто беше далеч по-лесно, но рискуваше да я загуби .. Явно плановете му за вечерта щяха да се окажат вярни. Накрая щеше да си остане само той с вярното уиски.
avatar
Christian.

Брой мнения : 109
Точки : 117
Reputation : 0
Join date : 17.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Преди няколко дни.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите