Beverly Hills
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» there will never be a reason why I will surrender to your advice.
Съб Окт 12, 2013 9:49 am by ace,

» johanna wagner.
Чет Окт 10, 2013 7:32 pm by Johanna Wagner.

» Nora North
Чет Окт 10, 2013 3:45 pm by .zoey ▲

» Търся си другарче за GIF рп.
Чет Окт 10, 2013 7:58 am by Sheila McGrey

»  Sheila McGrey
Сря Окт 09, 2013 6:22 pm by Lexyanne.

» Запазване на лик.
Сря Окт 09, 2013 8:40 am by ;sophie

» .Lana North
Вто Окт 08, 2013 7:21 pm by .zoey ▲

» За какво си мислят момчета?
Вто Окт 08, 2013 5:46 pm by .zoey ▲

» Кой потребител от предишните два?
Вто Окт 08, 2013 5:46 pm by .zoey ▲

Staff

.zoey ▲
administrator

melanie ♣
administrator

Laxyanne.
moderator

;sophie
moderator

Johanna.
moderator
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 26, на Нед Яну 27, 2013 9:57 pm

Grace's Mansion

Go down

Grace's Mansion

Писане by Ever Grace. on Нед Яну 27, 2013 11:27 pm

avatar
Ever Grace.

Брой мнения : 13
Точки : 17
Reputation : 0
Join date : 26.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Grace's Mansion

Писане by Chiarra. on Нед Яну 27, 2013 11:36 pm

Винаги, когато видеше Евър, на Киара й хрумваше само едно нещо, което можеше да запълни времето им по един особено приятен и вече добре изпитан метод, който очевидно се харесваше доста и на двете и едва ли в скоро време щеше да им омръзне.
-Ти живееш по-близо. - каза Киара, когато устните им се разделечиха и скоро бяха тръгнали към къщата на Евър.
Поучаваше се едно редуване, последния път се бяха набарали по-близо до дома на Киара и се отдадоха на игрички там. Явно просто двете нямаха търпение за повече губене на време и отиваха където им беше възможно най-близката дестинация.
Идвайки насам, от капучиното на Киара не беше останало нищо, беше хвърлила и чашата. Тъмнокоската само изчака Евър да отключи и да влязат вътре, след което не губи повече дори секунда време. Ритна вратата с токчето си и опря Евър до нея, като впи устни в нейните, а езичеатата им бързо се откриха. Ръцете на Киара се озоваха около кръста на Евър, като едната пропълзя към дупето й, притискайки я по-плътно към нея.
avatar
Chiarra.

Брой мнения : 9
Точки : 11
Reputation : 0
Join date : 26.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Grace's Mansion

Писане by Ever Grace. on Нед Яну 27, 2013 11:46 pm

Не можех, да изтрая и секунда повече.Хванах я за ръката и веднага я поведох към. Имах чувството, че ще изпусна влак или автобус.А всъщност .. не бързах за никъде.Или пък бързах..
Омотах се във мислите ми, които препускаха бясно. Мислех за различни неща едновременно.Всичко това изчезна, веднага щом Киара ме залепи за стената, впивайки устни в моите.
Ръцете ми веднага се озоваха на врата и'.Езикът ми шаваше и изучаваше.
Не можех да стоя мирна .Бутнах я и този път, аз я залепих за една от стените.Ръцете ми започнаха да събличат якето и, а устните ми тръгнаха да обикалят кожата и'.
От врата се спуснаха надолу, близо до гърдите и', но не и по надолу.Исках, всяка една частица от нея.
Сега. На момента.
След себе си оставях влажни следи, които след секунди изчезваха от меката и' кожа.Как можеше да е толкова секси ?
avatar
Ever Grace.

Брой мнения : 13
Точки : 17
Reputation : 0
Join date : 26.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Grace's Mansion

Писане by Chiarra. on Нед Яну 27, 2013 11:54 pm

Докато Евър прокарваше устните си по врата на Киара, тя свали късото й якенце и хвана ръцете й, вдигайки ги нагоре, за да съблече блузата й. Евър разбра това и й помогна малко.
-Имаш красиви очи.. - каза Киара, докато сваляше блузата на Евър и се засмя, защото в момента очите й изобщо не се виждаха. Но тя говореше за другите й очи, по-големите.. и бяха естествени! Захвърли блузката й някъде настрани и ръцетей веднага се спуснаха към гърдите на Евър, стискайки ги лекичко, но този сутиен й пречеше дапродължи.
Е, скоро щеше да се погрижи и за него. Разкопча копчето на дънките й, докато вървяха към стаята на Евър и се спираха на много места за поредната доза размяна на изгарящи ласки и целувки.
Най-накая бяха в стаята на чернокоската. Киара бутна Евър на леглото и в следващия момент се озова над нея. Махайки блузката си я метна на земята и се наведе. Започна да целува Евър по врата, като устните й се спускаха надолу към гърдите й, а с едната си ръка завидно добре се справяше с разкопчаването на ципа на дънките й.
avatar
Chiarra.

Брой мнения : 9
Точки : 11
Reputation : 0
Join date : 26.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Grace's Mansion

Писане by Ever Grace. on Пон Яну 28, 2013 12:06 am

Докато се усетя, вече се бяхме озовали във спалнята ми.Половината ни дрехи, отдавна лежаха забравени на земята.Всичко, целувка ставаше все по - страстна и все по - гореща от миналата.
Стори ми че твърде мноо време се опитва да разкопчее дънките ми, за това просто ги изхлузих от себе си.
Ръцете ми се стрелнаха към гърбът и само с два пръста за секунди махнах сутиена и'
Обърнах я себе си, хвърляйки бельото на една страна.Устните ми веднага се стрелнаха към едното и' зърно, засмуквайки го леко.През това време едната ми ръка тръгна по бедрото и' нагоре.Чак до онова заветно място.Усетих как тялото и трепна в момента в който я докоснах нежното място.Дори без бикините и' се усещаше напрежението и горещината.
Отместих плата малко настрани.Двата ми пръста съвсем леко тръгнах нагоре долу по срамните и' устни.След което се озоваха на клитора и.Започнаха да правят кръговити движения затривайки го.
Езикът ми не спираше да доставя удоволствие на гърдите и, редувайки ги.
avatar
Ever Grace.

Брой мнения : 13
Точки : 17
Reputation : 0
Join date : 26.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Grace's Mansion

Писане by Chiarra. on Пон Яну 28, 2013 12:20 am

Ето това мъжете трувно го постигаха - още от първият допир да узнаят къде и как точно й харесва на Киара. Но все пак.. кой по-добре от една жена знаеше какво може да се хареса на друга?
Киара прокара ръка по гърба на Евър и стигайки до закопчалката на сутиена й и с едно ловко движение го разкопча и след малко махна. Ръцете й започнаха да се занимават с пищните гърди на Евър, стискаха ги лекичко, нежно си играеха със зърната им. Киара се нападигна лекичко, за да може освен ръцете й и устните й да достигнат до бюста на чернокоската. Спусна устни по гърдите й, обсипваше ги с целувки, засмукваше зърната й, едва-едва, съвсем леко ги захапваше на моменти, след което продължаваше отново да разхожда устни по гърдите й.
Докато засмукваше едното й зърно, пръстите й се бяха прокраднали надолу по коремчето й и нахално се мупнаха под дантелата на бельото й и се настаниха върху клиторчето й. Масажираше го нежно, въртеше пръста си, прокарваше го надолу и нагоре, като междувременно се наслаждаваше на всяко едно действие на Евър.
avatar
Chiarra.

Брой мнения : 9
Точки : 11
Reputation : 0
Join date : 26.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Grace's Mansion

Писане by Ever Grace. on Пон Яну 28, 2013 11:56 am

Tова момиче, можеше да ме побърка само с допир.Устните и' бяха толкова нежни и движенията на пръстите и.Бога ми .. тя просто знае всяко едно мое слабо място.
Възбудата ми беше стигнала връхната си точка.Просто не можех да се сдържам.Исках да я накара да стене, да изпита удоволствие както никога да сега.
Бутнах я назад така че да може да легне.Хванах полата и' и заедно с бельото и' ги смъкнах.Чух тихия и' кикот.Хванах единия и' крак поставяйки го върху рамото си.Устните ми се докоснаха до прасеца и' и тръгнаха надолу, докато накрая не се настаних между краката и'.
Разтворих леко срамните и' устни и прокарах език между тях.Със въртеливи движения, се опитвах да и доставя максимална наслада.От време на време засмуквах клитора и'.Случваше се дори и да пусна малко зъбки.Но не прекалено, за да не я заболи.Все пак това беше деликатно място.
Отдалечих устните си за малко от онова заветно място.Единия ми пръст намери пролука и след секунди проникна в нея.Наведох се отново към нея.
Наслаждавах се на това да гледам, как тялото и' се извива, знаейки че причината за това бях аз.
avatar
Ever Grace.

Брой мнения : 13
Точки : 17
Reputation : 0
Join date : 26.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Grace's Mansion

Писане by Chiarra. on Пон Яну 28, 2013 1:15 pm

О, тази чернокоса палавница идеално знаеше всяка една точка, която доставяше неописуемо удоволствие на Киара и се възползваше от това до краен предел.
Усещайки устните на Евър до онова така нежно място, гласчето на Киара се разнесе из стаята под форматана стонове. Тялото й реагираше на всяко едно докосване и действие на Евър. Извиваше се, тръпнещо от възбуда и удоволствие, пръстите й стискаха материята на чаршафа под тях.
Едновременно се наслаждаваше максималко на действията на чернокоската, но и копееше тя да й достави същото това удоволствие, а това щеше да се случи много скоро. Усещайки как възбудата й се покачваше с всяка секунда, а не искаше краят да идва скоро, Киара се размърда и преобърна Евър под себе си. Ръцете й се спуснаха към гърдите й, стисна ги леко, притискаше ги една към друга, спускаше устни по тях, докато се беше настанила така върху нея, че най-нежните им места да се докосват. Спусна устни надлу по коремчето й, където се задържаха известно време, след което продължиха по пътя си надолу. Прокара пръст по клиторчето на Евър, влудяващо бавно, след което се наведе и засмука това нежно местенце от тялото й. От време на време спираше с това игриво заслукване и започваше да върти езичето си. Отдръпна се за момент, прокара отново пръстче между крачетата на Евър, след което отново се приближи. Езичето й разтвори срамните й устни й проникна в нея, като го задвижи нагоре и надолу, след което го спусна към клиторчето й и проникна с един пръст в нея, движейки го първоначално бавно, но после все по-бързо, а ръцете й се бяха насочили към бедрата й, за да не мърда много.
avatar
Chiarra.

Брой мнения : 9
Точки : 11
Reputation : 0
Join date : 26.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Grace's Mansion

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите