Beverly Hills
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» there will never be a reason why I will surrender to your advice.
Съб Окт 12, 2013 9:49 am by ace,

» johanna wagner.
Чет Окт 10, 2013 7:32 pm by Johanna Wagner.

» Nora North
Чет Окт 10, 2013 3:45 pm by .zoey ▲

» Търся си другарче за GIF рп.
Чет Окт 10, 2013 7:58 am by Sheila McGrey

»  Sheila McGrey
Сря Окт 09, 2013 6:22 pm by Lexyanne.

» Запазване на лик.
Сря Окт 09, 2013 8:40 am by ;sophie

» .Lana North
Вто Окт 08, 2013 7:21 pm by .zoey ▲

» За какво си мислят момчета?
Вто Окт 08, 2013 5:46 pm by .zoey ▲

» Кой потребител от предишните два?
Вто Окт 08, 2013 5:46 pm by .zoey ▲

Staff

.zoey ▲
administrator

melanie ♣
administrator

Laxyanne.
moderator

;sophie
moderator

Johanna.
moderator
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 26, на Нед Яну 27, 2013 9:57 pm

Home sweet home

Go down

Home sweet home

Писане by .zoey ▲ on Пон Яну 28, 2013 9:31 am


_________________________

the reason I love you is you
----------------I like your smile I like your vibe I like your style But that's not why I love you And I like the way You're such a star But that's not why I love you Do you feel me? Do you feel what I feel, too? Do you need me? Do you need me? You're so beautiful But that's not why I love you I'm not sure you

.zoey ▲
.zoey ▲
Admin

Брой мнения : 388
Точки : 569
Reputation : 0
Join date : 11.01.2013

Вижте профила на потребителя http://beverly-hills.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Home sweet home

Писане by Christian. on Пон Яну 28, 2013 10:22 am

Крисчън седеше до прозореца и допиваше последните глътки кафе. Наслаждаваше се на утринните лъчи и притваряше леко очи, недоспал както винаги. Имаше половин час до срещата с госпожица Конър. В крайна сметка бе склонил да обяви публично връзката си с Катрин. Не се бяха чували от няколко дни и честно казано, сериозно бе започнала да му липсва. Беше преценил достатъчно добре ситуацията, за да рискува медийното пространство да навлезе в личния му живот. Не че бе очарован от идеята, но не можеше да си позволи да загуби единствената жена, която бе допуснал толкова близо до себе си. И щом това бе начина .. е, нека така да бъде.
Остави чашата в мивката и загаси цигарата в пепелника. Качи се по стълбите и свали кърпата от талията си. Метна я на леглото и извади дрехи, различни от типичните костюми, които се налагаше да носи. Черни дънки и бяла, памучна тениска. За интервю не се налагаше да изглежда строго нали? Оправи се набързо и се вгледа в огледалото.
-Часът на истината.- въздъхна и промърмори.
Взе якето от гардероба и слезе отново в кухнята. Прибра ключовете и телефона в джоба си, и излезе.
-Господин Морисън, вече съм тук и ви очаквам. - телефона му иззвъня и чу женски глас от другата страна.
-Дайте ми десет минути.
Натисна червената слушалка и отключи колата. Срещата им беше пред апартамента на Катрин. За щастие, в Бевърли хилс, нямаше толкова движение рано сутрин. Повечето тъкмо си бяха легнали и до вечерта едва ли улиците щяха да се напълнят. Това му харесваше на този град.
Спря на големия паркинг и очите му веднага се спряха на симпатичната репортерка. Само на нея разчиташе в медийното пространство, просто защото никога не изопачаваше думите му по коренно различен начин.
-Госпожице Конър. - чаровно се усмихна и докосна бузата й с устните си.
-Не съм ви виждала от доста време. - повдигна леко вежда - Зарадвах се когато ми звъннахте онзи ден. Ще стане истинска сензация.
-Да, точно това ме тревожи. - промърмори Крис и тръгнаха към асансьора.
Пое си дълбоко въздух и изпука леко врата си. Отново онова странно напрежение го бе налегнало. Нямаше си на идея как ще реагира Катрин, но нали това беше нейно желание? А той беше на път да го изпълни.
Слязоха на етажа и Крисчън натисна звънеца. Със сигурност щеше да бъде изненадана. Забави се няколко минути преди да отвори и още преди да успее да каже "Какво правиш тук?" , Крис заговори.
-Катрин, това е госпожица Конър. - мръдна се леко встрани и добави- Съгласи се да ни поразпита относно връзката ни.
Christian.
Christian.

Брой мнения : 109
Точки : 117
Reputation : 0
Join date : 17.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Home sweet home

Писане by .zoey ▲ on Пон Яну 28, 2013 11:39 am

През последните дни, нямах желание да стана от леглото. Не го и направих. Отмених абсолютно всички ангажименти и само лежах под завивките със една голяма кутия сладолед и няколко филми.Същинска депресия. В повече филми които изгледах .. участвах и аз естествено.Просто на където и да се обърнех .. каквото и да правех си мислех за Крис. Това беше първата ни караница и определено я понясах тежко.Дори не знаех дали още сме заедно. Той беше казал, че ще ми се обади след няколко дни.
Телефона ми звънна милион пъти, но нито един от тях на беше Крисчън. Точно поради тази причина, всеки път натисках червената слушалка. Не исках да говоря с никой. Чудех се това “след няколко дни“ .. колко време всъщност беше ? След .. седмица? Две .. месец? Година ? А може би и век ? Е.. всъщност секундите които прекарвах, без да чуя медения му глас се точеха като векове.Така, че беше почти едно и също.
Но този ден ... този ден беше различен.Още в момента в който се събудих го разбрах. Не бях сигурна как точно, но странното чувство в корема ми ми подсказваше, че ще се случи нещо. Бях притеснена , без дори да знам причината.
Станах от леглото без особено голямо желание. Мислех, че днес е крайно време да изляза. От около седмица, не бях ходила при Моли.Единствено това малко същество можеше да върне усмивката ми в такъв момент.
Стиснах зъби. Единствените хора които знаехме, че Моли бе моя дъщеря бяхме аз, покойната ми майка и Милдрет.Жената която се представяше за майка на детето ми.
Помислих си за Крис.Как ли щеше да реагира, ако му кажех, че имам дете ? По дяволите.. Дали щеше да ме обвини ? Но .. аз нямах никаква вина.. просто бях млада и .. глупава.Най-вече глупава.Но в гимназията всички бяхме такива нали ?
Въздъхнах тежко и сложих обиците си.Косата ми къдрава както обикновено. Носех черни тесни дънки и лилав потник.Черните ми токчета бяха в тон с чантата.
В този момент на вратата се позвъни. Изглежда агента ми, беше решил да дойде чак до нас, щом не искам да си вдигна телефона.
Отворих вратата и ... загубих ума и дума.Беше Крисчън с .. репортерка.Сериозно ? Глътнах си езика.
Преглътнах шумно щом ми я представи.Естествено знаех, коя е. Не веднъж бях чела статиите и'. Винаги проучваше жертвите си много внимателно.
-Аз .. а .. да заповядайте. -Направих и път и тя влезе.Сложих ръка върху гърдите на Крис, преди да влязъл и прошепнах през зъби.- Ти да не си откачил ? Можеше поне да ме предупредиш !
Сърцето ми заби учестено.О .. изобщо не му се сърдех, дори напротив.Радвах се, че беше направил нещо, което бе важно за мен.. но защо точно Конър ?
-Мисля, че в трапезарията, ще ни е най-удобно.
Казах с усмивка към жената пред мен.
Е, изглежда ходенето ми при Моли, щеше да почака, известно време.

_________________________

the reason I love you is you
----------------I like your smile I like your vibe I like your style But that's not why I love you And I like the way You're such a star But that's not why I love you Do you feel me? Do you feel what I feel, too? Do you need me? Do you need me? You're so beautiful But that's not why I love you I'm not sure you

.zoey ▲
.zoey ▲
Admin

Брой мнения : 388
Точки : 569
Reputation : 0
Join date : 11.01.2013

Вижте профила на потребителя http://beverly-hills.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Home sweet home

Писане by Lydia. on Пон Яну 28, 2013 12:26 pm

Крисчън Морисън, всеизвестният бизнес магнат се беше свързал с червенокосата журалистка, решен да обяви връзката си с актрисата Катрин Евънс, а заЛидия това означаваше истинска сензация, която тя щеше да отрази първа, което от своя страна можеше да доведе до нови ангажименти за нея, евентуално повишение и разбира се, добро заплащане.
Трябваше да се срещне с Крисчън, затова стана по-рано, за да има време да се оправи и да се приведе в перфектен вид за интервюто, което щеше да проведе с двамата. Бяла риза, с черна пола малко над коляното и късо черно сако със закопчано едно копче. Много делово? Да, определено. Махна сакото. Обу елегантни обувки на ток, не много висок. Не целеше да изглежда като магистралка.
***
-Радвам се, да ви видя - отвърна Лидия, когато най-накрая господин Морисън беше пристигнал.
Допадаха й срещите с него, не беше като повече бизнесмени, които не си знаеха парите и заради това се държаха колкото се може по-надуто. С него можеше да се разговаря по-свободно и беше доста земен човек, който не се главозамайваше от парите и известността.
Скоро бяха пред дома на госпожица Евънс, която изглеждаше доста изненадана при вида на репортерката. А Лидия само се усмихна. От това щеше да излезе много добра история.
-Когато сте готови, можем да започнем - каза Лидия и се усмихна приятелски, докато се настаняваше.
Извади един диктофон, на който да запише интервюто, както й големия си тефтер, в който щеше да записва.
Lydia.
Lydia.

Брой мнения : 9
Точки : 11
Reputation : 0
Join date : 27.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Home sweet home

Писане by Christian. on Пон Яну 28, 2013 1:12 pm

Крисчън се подсмихна на реакцията на Катрин. Едва ли бе очаквала точно него, толкова рано пред вратата си с известна репортерка. Нали именно заради това се бяха скарали? Е, понякога и той можеше да загърби ината си.
Крис проследи с поглед Лидия и се обърна към Катрин. Проблема не беше само в това, че криеха връзката си. Проблема беше и в това, че тя му бе казала думи, които не излизаха от главата му. А той, от своя страна, си нямаше и на идея как да отговори. Онази вечер, единственото, което бе направил, беше да я целуне. Най-добрия начин да скриеш това, че нямаш отговор. Така и не бе открил точните думи, само и само да не я нарани, но и да не излъже Не че щеше насила да каже "обичам те", но някак не знаеше как точно биха излезнали от неговата уста. Дори на шега не ги бе казвал.
Погали устните й с пръст и въздъхна. И ето, отново не знаеше какво точно да каже, или да направи. Дължеше й обяснение, в края на краищата, но се налагаше доста внимателно да подбира думите си.
-Знам, че не очакваше точно това. - пое си дълбоко въздух и отново прокара пръст по устните й- Но имах нужда от малко време, да помисля какво точно искам. Не ме разбирай погрешно, със сигурност знам, че искам теб, но ... много добре знам как медийте обожават да изопачават истината и сега .. сега, когато всички разберат, че сме заедно .. ще ни заливат с лъжите си. А това означава, че е твърде възможно да опетнят и имената ни.
Пое си отново въздух и за миг беше готов да съжалява за това, че е извикал Лидия. Но отново се присети защо го прави и поклати глава. Катрин все още го наблюдаваше внимателно, не издаваше никаква емоция.
-Както и да е .. - прошепна и се наведе към устните й- Правя го защото ме е страх .. аз .. страх ме е, че може да те загубя. А без теб ..
Не каза нищо повече, а впи устни в нейните. Никога досега не бе говорел така на жена и нямаше какво друго да каже. За първи си признаваше, че всъщност го беше страх да не изгуби някого. Колкото и вълк-единак да бе, тази жена бе успяла да влезе под кожата му.
Усмихна се леко след като се отдръпна и докосна с устни челото й. Хвана я за ръка, преплитайти пръсти с нейните и се отправиха към Лидия. Тя им се усмихна мило, а двамата се настаниха срещу нея. Обичаше да идва в Катрин, не само беше прекалено луксозно, ами и му вдъхваше някакво спокойствие.
-Готови сме. - преметна ръка зад раменете на Кат и се настани удобно- Само без да ни подлагаш на репортерските си трикове, знаеш, че ги надушвам.
Засмя се леко и намигна на жената срещу себе си. Е, започваше се. Пое си въздух и наклони леко глава настрани.
Christian.
Christian.

Брой мнения : 109
Точки : 117
Reputation : 0
Join date : 17.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Home sweet home

Писане by .zoey ▲ on Пон Яну 28, 2013 3:31 pm

Наистина ли чувах това, което той казваше ?
Най-вероятно да.Толкова много ми липсваха целувките му.Искаше ми се да не го пускам, но .. Лидия ни чакаше и не беше особено гостоприемно да стоим в антрето.
Тъкмо когато си мислех, че съм се успокоила .. притеснението ми отново стигна връхната си точка.
“Най - вероятно е от това, че имам папарак във хола си“ .. казах си на ум.
Въпреки това дълбоко в себе си знаех, че има и още нещо.Беше ми странно от това, че Крис ме беше прегърнал пред друга жена.Чувството беше хубаво.Много хубаво, но и ме беше страх.
От една страна и той беше прав.Сега щяха да тръгнат клюки срещу нас и беше много възможно да започнем да се караме именно заради тези глупости.
“Няма да го позволя“. Този вътрешен глас, изглежда нямаше намерение да ме остави на мира.
Когато Крисчън каза на Лидия че сме готови се отпуснах назад.Кръстосах крака, а едната ми ръка се стовари върху коляното на мъжа до мен.Усмихнах се.Едва сега бях забелязала, че беше сменил обичайния изискан костюм със дънки и тениска.
Наклоних глава до ухото му, докато госпожица О'Конър си оправяше нещата и прошепнах:
-Нали знаеш, че след това къщата е на наше разположение? - Допрях устните си за нещо като целувка и допълних- Умирам от желание, да махна тази тениска ..
Чух прокашляне и се отдръпнах от Крис.Видях усмивката която се появи на лицето ми.
Боже, само трябваше да се усамотим...
Преглътнах извръщайки лице към Лидия.
-Е .. ще започваме ли ?

_________________________

the reason I love you is you
----------------I like your smile I like your vibe I like your style But that's not why I love you And I like the way You're such a star But that's not why I love you Do you feel me? Do you feel what I feel, too? Do you need me? Do you need me? You're so beautiful But that's not why I love you I'm not sure you

.zoey ▲
.zoey ▲
Admin

Брой мнения : 388
Точки : 569
Reputation : 0
Join date : 11.01.2013

Вижте профила на потребителя http://beverly-hills.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Home sweet home

Писане by Lydia. on Пон Яну 28, 2013 3:53 pm

-Разбира се - отвърна Лидия на въпроса на госпожица Евънс и кимна с глава.
Самата тя нямаше търпение да разбере подробности за връзката на звездната двойка.
-Ще записвам на диктофон, като в пресата интервюто ще е обработено и поднесено по подходящ начин - уведоми ги Лидия, или по-скоро уведоми госпожива Евънс, защото Морисън вече беше наясно с метода за работа на Лидия. Записвайки интервютата на диктофон, винаги беше подготвена ако някой от интервюираните я набеди, че е написала неверни неща и измислици, които изобщо не е споменавал в интервюто.
-Ами да започваме тогава - каза тя и настани диктофончето между нея и двойката, като в следващата секунда натисна малкото копченце за запис.
-Като за начало, бих била любопитна относно това как пламна искрата? Кога точно се зароди тази любов между вас, как се случи? - зададе Лидия първия си въпрос.
Нямаше да пита защо за криели връзката си, поради простата причина, че вече предполагаше какъв ще е отговорът й, всички известни личности отговаряха по един и същи начин.
Облегна се на стола си и зачака някой от двамата да отговори на въпроса й. Или още по-добре - всеки да сподели как се е влюбил в другия. Това би било още по-интересно за аудиторията.
Lydia.
Lydia.

Брой мнения : 9
Точки : 11
Reputation : 0
Join date : 27.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Home sweet home

Писане by Christian. on Пон Яну 28, 2013 6:18 pm

Крисчън погледна към Катрин и се усмихна. Не бяха от кой знае колко време заедно, но за него си бе рекорд да издържи цял месец. Върна погледа си отново към Лидия, поемайки си въздух. Значи той щеше да говори пръв.
-Всъщност се познаваме от близо година. - погали незабележимо рамото й с пръсти и продължи - Малко след като кариерата й потръгна, бяхме заедно на примиерата на филма. Продуцентът й ни запозна. Но нищо сериозно, дори не си разменихме и дума тогава. Беше твърде нервна.
Лек смях излезе от устата му и извади цигара. Да, тези цигари със сигурност щяха да го убият някой ден, но за момента нямаше намерение да ги отказва. Запали я, дръпна силно и сложи пепелника на масичката пред него.
-След това се засичахме още няколко пъти, но така и нищо не се получаваше. - погледна отново към Катрин и й се усмихна- Един от двамата винаги беше зает. Но преди месец, на новогодишното парти .. Е, образно казано там прехвърчаха искрите. И още на следващия ден реших, че това е жената за мен. Макар, разбира се, тя да ме игнорираше почти непрекъснато. Бях по-нахалния измежду двамата.
Отново се засмя и докосна главата й с устни. Харесваше спомените с нея, но още повече му харесваше това, че можеше да се шегува колкото иска. В някои случаи шегите му бяха доста солени, но поне тя не се впрягаше като всички останали. В повечето случаи не му обръщаше никакво внимание, което си беше дразнещо, но предпочиташе това пред някой скандал.
-Беше доста странно в началото, защото майка ми веднага се влюби в нея. Неочаквано се получи, защото бяхме в моя апартамент, а майка ми напълно неочаквано бе решила да дойде на гости. - подсмихна се отново и дръпна от цигарата- Не съм я запознавал с никоя моя друга приятелка и тя започна направо сватба да стяга. Но ... важното е, че я хареса и то много.
Погледна отново към жената до себе си и ъгълчетата на устните му се извиха в нежна усмивка. Честно казано, искаше му се на момента да разкъса дрехите й, но трябваше да се сдържи до края на интервюто. Имаха да си наваксват тези няколко дни.
Christian.
Christian.

Брой мнения : 109
Точки : 117
Reputation : 0
Join date : 17.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Home sweet home

Писане by .zoey ▲ on Пон Яну 28, 2013 6:58 pm

Слушах внимателно всяка една негова дума и сякаш спомените минаваха на лента пред очите ми.Да .. онова новогодишно парти.Помнех го сякаш беше вчера.Твърде много алкохол.
Когато спомена майка си, ми се поиска да потъна в земята от срам.Хванах възглавницата която стоеше до мен и я хвърлих срещу него.Не, че щеше да го заболи, но .. и това беше начин, да го накарам да млъкне.
-Не беше точно така ! - казах с малко повишен тон.- И те игнорирвах, защото тогава ти беше просто един кретен, който не заслужаваше и грам внимание !
направих се на сърдита и го блъснах леко.
-А какво се промени?- попита ме Лидия.
-Ами .. -казах като се изправих и подпрях лактите си на колената.Погледнах към Крисчън.До сега не бях говорила с никой за това.- Знаете какво казват хората “Никой, не е перфектен, докато не се влюбиш в него“. И този случай не беше по различен. Просто .. един ден.. се вгледах в очите му и .. видях нещо различно.Странен блясък, който ме караше да искам да бъда с него. Хората цял живот търсят голямата си любов.Очакват да дойде с гръм и трясък, много малко от тях разбират, че истинската и неповторимата любов е към малките неща. Сега най - вероятно ще ме питаме какво обичам в Крис ? -тънка усмивка се появи по лицето ми, след което прехапах долната си устна.След малко върнах погледа си към него.- Като за начало погледа му.Един негов поглед е достатъчен да ме размекне, да ме накара дори да настръхна.А усмивката му ? Когато ми се усмихне имам чувството, че целия свят е мой, защото .. той, госпожице О' Конър, той е моят свят.
След като изрекох тези думи, се почувствах странно.Някак отпускащо.Най-сетне можех да кажа какво чувствах.
Усмивката и погледа ми, не се отместиха дори за секунда.От толкова много време исках да му кажа всичко това, но ме беше страх как щеше да реагира.Но вече не се притеснявах от нищо. От думите които той беше казал, разбрах, че и той има чувства към мен.Обичаше ме.Усещах го, въпреки че все още не ми ги беше казал тези две думички. Но какво значение щяха да имат те, щом той ми го показва всеки ден ?

_________________________

the reason I love you is you
----------------I like your smile I like your vibe I like your style But that's not why I love you And I like the way You're such a star But that's not why I love you Do you feel me? Do you feel what I feel, too? Do you need me? Do you need me? You're so beautiful But that's not why I love you I'm not sure you

.zoey ▲
.zoey ▲
Admin

Брой мнения : 388
Точки : 569
Reputation : 0
Join date : 11.01.2013

Вижте профила на потребителя http://beverly-hills.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Home sweet home

Писане by Lydia. on Вто Яну 29, 2013 8:29 pm

Лидия попиваше като гъба всяка една дума, всяка една малка подробност, която двамата разкриваха за връзката. Освен репортерка, тя беше и жена и й беше в природата да обича интригите и клюките. Беше превърнала хобито си в нейна работа.. какво по-хубаво от това.
Слушаше с интерес разкритията на господин Морисън и госпожица Евънс, докато междувременно на сивото диктофонче се записваше целият им разговор. Когато Катрин замлъкна, Лидия се поразмърда за момент в стола си и обърна поглед към нея.
-Заедно с връзката си, която разкривате на обществото, смятате ли да покажете й дъщеря си на света? - попита Лидия госпожица Евън, като примигна срещу нея и погледа й се плъзна с интерес към Морисън. Интерес, породен от това как ли щеше да реагира той на този така пикантен въпрос, зададен от червенокосата репортерка.
-Господин Морисън, пречи ли ви факта, че любимата Ви има дете от друг мъж? - зададе въпрос и на преуспяващия безнесем срещу нея.
Нямаше как да докажат, че е негово.. споделиха кога се бяха запознали, а момичето беше на поне 4-5 годинки. Не можеше да е на Морисън.
Lydia.
Lydia.

Брой мнения : 9
Точки : 11
Reputation : 0
Join date : 27.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Home sweet home

Писане by Christian. on Сря Яну 30, 2013 7:54 pm

Както се усмихваше, изведнъж рязка болка сякаш го преряза през корема. Дъщеря? Катрин имаше дъщеря ... Защо, по дяволите беше скрила нещо такова от него? Трябваше да запази самообладание, поне докато репортерката бе тук. Иначе цялата му реакция щеше да бъде изложена черно на бяло. А нямаха право на такъв срам и позор.
Не позволи на усмивката да угасне, а само сви рамене. Трябваше да бъде хладнокръвен, точно както умееше всеки път. Но шибаните пари нямаха нищо общо с това, че приятелката му си имаше дете и твърде явно го бе скрила. Не можеше да го приеме, дори хиляди пъти да му бе доказала, че действително има чувства към него. Не можеше да приеме и оправданията, които със сигурност щяха да го залеят след това. Изобщо нямаше намерение дори да я изслушва.
-Няма какво да коментирам по този въпрос. - подсмихна се на Лидия и погледна към Катрин - Това е нейно решение и аз нямам право да взимам отношение.
Облиза леко долната си устна и отново извъртя погледа си към репортерката. Едва ли щеше да удържи още дълго и стисна още по-силно челюстта си. Беше бесен, че бе разбрал нещо такова по такъв начин. Чрез интервю ..
-Извинете ме за момент, пресъхна ми гърлото. - изправи се и тръгна към кухнята.
Извади си чаша и наля вода. Изпи я на един дъх и я остави в мивката. Подпря се на нея, навел глава. Не знаеше точно как да постъпи, но знаеше, че повече няма да стъпне тук. Изобщо никога нямаше да се върне при нея. По-добре да я оставеше сега, а не след като нещата се задълбочат и за него стане крайно невъзможно. Не можеше да позволи на нещо такова да бъде свързано с името му .. щеше да плати колкото е нужно на Лидия, само и само да си мълчи, да го запази в тайна. Нямаше начин да стане за смях пред толкова много хора, пред собствените му клиенти. И ето, този път той беше този, който проявяваше егоизъм .. но как да не го направи, когато Катрин съвсем безочливо бе скрила нещо такова ..
Christian.
Christian.

Брой мнения : 109
Точки : 117
Reputation : 0
Join date : 17.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Home sweet home

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите