Beverly Hills
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» there will never be a reason why I will surrender to your advice.
Съб Окт 12, 2013 9:49 am by ace,

» johanna wagner.
Чет Окт 10, 2013 7:32 pm by Johanna Wagner.

» Nora North
Чет Окт 10, 2013 3:45 pm by .zoey ▲

» Търся си другарче за GIF рп.
Чет Окт 10, 2013 7:58 am by Sheila McGrey

»  Sheila McGrey
Сря Окт 09, 2013 6:22 pm by Lexyanne.

» Запазване на лик.
Сря Окт 09, 2013 8:40 am by ;sophie

» .Lana North
Вто Окт 08, 2013 7:21 pm by .zoey ▲

» За какво си мислят момчета?
Вто Окт 08, 2013 5:46 pm by .zoey ▲

» Кой потребител от предишните два?
Вто Окт 08, 2013 5:46 pm by .zoey ▲

Staff

.zoey ▲
administrator

melanie ♣
administrator

Laxyanne.
moderator

;sophie
moderator

Johanna.
moderator
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 26, на Нед Яну 27, 2013 9:57 pm

Мадлен

Go down

Мадлен

Писане by .lana north on Съб Яну 26, 2013 10:13 pm
|Name
Мадлен Купър

|Възраст
22

|Професия
не работи


|Квартал
North Hills


|външен вид
Мадлен е много красива.Има всичко което всяко момиче иска.Нейната хубост пленява всички особено мъжете.Тя никога не остава незабелязана.Но ето и по-подробно описание.Тя е висока 165 със слабо и стройно тяло.Има

невероятни сини очи които пленяват.Косата й на цвят е светла, в същност има доста странен цвят и е доста труден за определяване.През повечето време е начупена,но обича да сменя формата й.Има добре изразени форми. Кожата ѝ - бледа и копринена - също напомня за ангел, дори тя да е дявол. Не го желае, но няма друг начин за оцеляване. Или трябва да бъде ябълката на раздора, или ще бъде никой. Понякога по нея се появява лек загар, но бързо изчезва. Фигурата ѝ е плод на гени и структура.
|характерСтранна. Ексцентрична. Ако някой я нарече луда, откачена, няма да е много далеч от истината. Но, преди всичко, Мадлен е боец. Горделивостта и инатът й не й позволяват да се отказва лесно и едва ли съществува каквато и да е висша сила, която може да застане на пътя й, щом си е навила на пръста да направи нещо. Обаче едно трябва да й се признае – винаги има план. Просто е невъзможно да бъде изненадана, но пък ако се случи невъзможното, започва да мисли в движение и са редки случаите, в които не се е измъквала от лапите на властта. Притежава змийско търпение и плашещо хладнокръвие, дори в екстремни ситуации. Никога не се обижда, което понякога много дразни тези, които се опитват да я изкарат извън релси. Но има едно слабо място, чрез което с малко повече усилия успешно може да бъде манипулирана; и това е гордостта й. Само й кажи, че не може да направи нещо, дръпни се настрани и просто гледай. Понякога се случва да се ядоса и когато това стане, помита всичко по пътя си, дори и по принцип да не е такъв човек. Всъщност е крайно саркастична и цинична персона. Използва повече сарказъм, отколкото хумор, и след един разговор с нея, тотално може да преобърне представите ти за жените.|история


Началото ;


Мадлен знаеше, че никога няма да може да бъде вярна на Чарлс. Не само го знаеше, но и бе сигурна в това по – простата причина, че госпожицата си бе чист смъртен грях и едва ли някога бе знаела значението на думата вярност. Не и се искаше да го наранява, но след това което бяха преживяли, тази вечер , Купър бе сигурна, че нямаше да има мъж които да може да я задоволи по този начин по които Чарлс го правеше. Знаеше, че няма да има друг след него, с които да преспи и да не мисли за Болдън да копнее за неговия допир, за неговите изпълнени със страст ласки. Мадлен си мислеше всичко това докато излизаше от дома им, запътила се към близкия бар, Чарлс я бе уведомил, че тази нощ няма да се прибере имал работа, за това русокоската бе решила да излезне, беше и скучно, а и онази нейна не задоволима страст към секса я изкушаваше да излезе на вън, и тя знаеше в кои бар точно ще намери това, което търси. Беше облечена в къса черна рокля, която разкриваше гледката към прекрасните и оформени крака, но не показваше нищо повече, което караше мъжете да полудяват, бе обула висок черен ток, които я издължаваше и правеше гледката на тялото и още по секси. Влезна в бара, а мъжките погледи веднага я посипаха, оглеждайки я, знаеше какво им причинява дори и да бяха с половинката си, те не се усещаха как я изпиваха с погледите си, карайки жените до тях да я гледат с пълна омраза, но какво можеше да стори, че бе хиляда пъти по интересна за сладурите в заведението от жените седящи с тях. Александра нямаше намерение, да си тръгне сама от бара, а и това нямаше как да и се случи. Седна на бара, като още дори преди да поръча, каквото и да е питие, пред нея заваляха няколко коктейла, а бармана и се усмихна кухо. Малко след като русокосата госпожица му обърна внимание той и показа, мъжете от които бяха питиетата, а единият от тях получи вниманието й, тя стана от стола на бара взимайки само неговото питие, без да удостои с поглед останалите мъже,които я бяха почерпили. Седна на сепарето на момчето, бе младо с прекрасно оформено тяло, русоляв с прекрасни сини очи, о такива мъже бяха слабост на нашата малка госпожица. Усмихна му се палаво , нямаше намерение да знае името му, нямаше намерение и той да разбира нейното, за това просто реши, че трябва да изпие с него питието си, а след това без да чака лигавщини да има това за което бе дошла в това място. Но и реши, че ще е прекалено грубо дори да не поговори с него за няколко минути, преди да го изцеди и да го остави опиянен от себе си, както правеше с всички мъже, е освен със Чарлс..

-Благодаря за питието миличък – усмихна му се отново, а той постави ръката си зад нея, като я погледна перверзно в очите, да определено предизвикваше в него това, което се очакваше.
– Няма проблем, аз съм... – и преди да е казал каквото и да е повече, Mадлен сложи пръста си на устните му, като тихо-

- Шшъттт.. Не искам да знам, кой си, а само какво можеш – предизвика го тя, като отпи от коктейла си, а с ръката която до преди секунда бе на устните на момчето мина през тялото му стигайки кракът му и бавно придвижи ръката си до пакета му, като из мърка одобрително, момчето премести ръката си на талията й, като я погали по гръбначния стълб докато не стигна до нежния и врат, като я придърпа желано към себе си и я целуна по устните, но Александра не хареса целувката, бе и някак нежелана, не изпълнена със страст и без чувствата, не бе като целувката на Чарлс, не можеше да се сравни с неговата, и не можеше да задоволи рускинята както тази на Болдън..Нито пък допира му, не и доставяше удоволствието, което допира на господин Чарлс и доставяше.

- Искаш ли да се усамотим някъде ? – попита я припряно момчето без име, но въпроса му бе изпълнен с желанието да я има, а Мадлен нямаше да му откаже.

– Хайде заведи ме у вас. – каза не особено впечатлено синеочката, като направи една престорено доволна физиономия. Той стана подавайки й ръка, но нашата госпожица я отхвърли, като му се усмихна с тип „Хайде тръгвай, преди да съм размислила“, а той сви рамене с неразбиране, Купър се изправи и тръгна след него навън от бара, а след това и в колата му, през целия път мислеше само и единствено за него, беше и някак все едно дали ще спи с този или с някой друг, не я интересуваше особено, но Чаралс и неговото изпълнено със страст докосване не излизаше от ума й. Момчето паркира колата си пред един от най – красивите и скъпи хотели в града, но на Александра това не и направи впечатление, както би и направило в повечето случай. Тя слезна отегчено от колата, а момчето тръгна пред нея, като се качи в асансьора, а тя го последва, отключи с магнитна карта вратата на стаята си, а Петрова влезна след него, затваряйки вратата, момчето без име, я хвана през кръста и я блъсна някак не приятно към леглото , целуна я, като езика му грубо проникна между устните й, и грубо се заигра с нейния, грубата му ръка започна да се спуска надолу по тялото й, като стигна бедрото й докосвайки нежната й кожа, започна да повдига роклята й, но това не се хареса на нашата похот, устните му се опитаха да задоволят онова местенце което господин Болдън бе белязал като свое. Допира на това, момче не можа да я накара да се почувства така както този на Чарлс. Когато ръката му тръгна към най- нежната част и най –интимното местенце, на Александра и я погали там, тялото и настръхна, но не по начина които бе настръхнало предната вечер. Той премести бикините й, и прокара пръстчето си, през ерогенната й зона и пъхайки го в нея, но на нея това не и хареса и избута ръката му, а след това и самия него. Ставайки и оправяйки се.– Съжалявам скъпи, но не си достоен, можеш да продължиш всичко със самозадоволяване.- погледна го с подигравателна усмивка, а след това извади телефона си от чантата, като набра номера, на такси компанията и поръча такси, погледна към русокосия, които я гледаше така все едно му е изяла закуската.
– Не тъжи скъпи, просто не можеш да стъпиш и на малкия пръст на любимия ми. – засмя се подигравателно, а той я погледна с отворена уста, Мадлен изезна от стаята, като слезна, а таксито я чакаше пред входа на хотела, през целия път до дома си мислеше, как бе възможно това, как така тя сама се бе отказала от секса с непознатия, не можеше да се познае. Прибра се у дома, а Нейт все още го нямаше, влезна в банята сваляйки дрехите си и хвърляйки ги в коша за пране. Взе душ отмивайки , мръсния остатък от допира на младежа , а след това уви в хавлия тялото си и излезна от банята лягайки на леглото....
[/center]

|Лик

Amber Heard
avatar
.lana north

Брой мнения : 187
Точки : 191
Reputation : 0
Join date : 26.01.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мадлен

Писане by .zoey ▲ on Съб Яну 26, 2013 10:17 pm

Добре дошла !

_________________________

the reason I love you is you
----------------I like your smile I like your vibe I like your style But that's not why I love you And I like the way You're such a star But that's not why I love you Do you feel me? Do you feel what I feel, too? Do you need me? Do you need me? You're so beautiful But that's not why I love you I'm not sure you

avatar
.zoey ▲
Admin

Брой мнения : 388
Точки : 569
Reputation : 0
Join date : 11.01.2013

Вижте профила на потребителя http://beverly-hills.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите